tilmeld link

Motor & Transport -» Bilvask & Bilpleje

Her kan du finde steder at få vasket og plejet din bil. Vi prøver at linke til specifikke firmaer der specialiserer sig i bilvask og bilpleje
5
4,0
 Stem
bilpleje.nu

bilpleje.nu

Bilpleje.nu er et site om bilpleje for gør det selv folk. Her en massere af guides med videoer og billeder som viser hvordan man plejer sin bil.
Sitet bliver opdateret med nye guides hver uge. Man kan også deltage i konkurrencer om bilplejeprodukter fra bilvask.nu.
5
4,0
 Stem
Bilplejegruppen

Bilplejegruppen

Bilplejegruppen tilbyder Ditec lakbehandling, lakkonservering og polering af din bil.

Lakkonserveringen og lakforseglingen giver bilens lak en lakbeskyttelse, som beskytter mod vind og vejr..
7
3,9
 Stem
Bilvask.Nu

Bilvask.Nu

Bilvask.Nu leverer mobil manuel bilvask i bl.a. København og Køge.
Der er også webshop med salg af bilpleje produkter fra bl.a poorboysworld.
På sitet er også en how to video sektion, med guides til hvordan alle vores produkter bruges..
1
4,0
 Stem
CarCare Freaks

CarCare Freaks

Salg af bilpleje og tilbehør til entusiaster og professionelle bilpleje centre. Har eksisteret siden 2016 og er en af de største forhandlere på det danske marked med et bredt og stort udvalg. Europæiske priser..
1
4,0
 Stem
Cartec Aalborg Bilplejecenter

Cartec Aalborg Bilplejecenter

Cartec exclusiv-bilplejecentre er en landsdækkende kæde af professionelle bilplejecentre. Vi tilbyder lakbehandling eller voksbehandling dit køretøj.

En af de vigtigste ting, du kan gøre for at vedligeholde dit køretøj. Et snavset køretøj vil også med tiden ridse og beskadige lakken..
4
4,0
 Stem
DINITROL Anti-Rust Roskilde

DINITROL Anti-Rust Roskilde

Vores topmoderne rustbeskyttelses center samt Teknologisk Institut's uvildige kontrol af rustbeskyttelsesmidlet, værkstedets udstyr og det udførte arbejde, sikre dig som kunde at du får det bedste markedet tilbyder, hver gang.

Teknologisk Instituts stikprøvekontrol: "0" fejl i 2007, 2008, 2009 , så din bil kan også opleve at få "Verdens Bedste Rustbeskyttelse".
1
4,0
 Stem
focuskrom

focuskrom

Vi er en mindre virksomhed med forkærlighed for smukke og unikke køretøjerVores samarbejdspartnere er eksperter inden for forkromning af specielt veteranbiler og motorcykler. Men kan det forkromes? kan vi hjælpe.Og klare ofte de dele som andre må sige nej til.Dog er der ting vi også takker nej til da emnet kan være i så ringe stand (voldsom tæring) at det ikke kan leve op til den kvalitet af forkromning vi står forVi syntes at de skandinaviske priser for forkromning ikke henvender sig til almin.
0
0,0
 Stem
Knudsen Bilpleje

Knudsen Bilpleje

Bilpleje, bilsalg, værksted, udlejning og webshop samme sted.Hos Knudsen Bilpleje finder du alt til pleje af din bil.Service og kvalitet er i top.Vi går meget op i at overholde vores aftaler til aftalt tid og sætter en ære i at pleje din bil..
2
4,0
 Stem
Rundtombilen

Rundtombilen

Velkommen hos rundtombilen.dk. Hos os sælger vi kvalitets varer til din bil. Vi importerer selv vores varer som består af brands som, Sonax, Castrol, Mobil, Elf, Total, Basta og mange flere. Vi sælger produkter til dig og din bil, som f.eks, motorolie, autopærer, bilplejemidler mm. Topkvalitet til de "rigtige" priser. Stort lager og hurtig levering..
4
3,8
 Stem
vibyundervognscenter.dk

vibyundervognscenter.dk

Viby Undervognscenter er med det nyeste udstyr og er-faren specialuddannet personale et moderne undervogns-center nær Århus.
Viby undervognscenter kan med de nyeste sprøjtedia-grammer og informationer, udføre et første klasses arbejde for dig og din bil.
Vi er medlem af SUVO garanti forening, hvilket betyder vi kan tilbyde op til 18 års garanti på din undervogns-behandling..
1
4,0
 Stem
Wash N Shine

Wash N Shine

Wash N Shine er Danmarks største indendørs klargøringscenter, og med masser af erfaring har vi detbedste håndplukkede team du kan finde. Vi tilbyder alt inden for biler, lige fra polering til dækskifte..