tilmeld link

Motor & Transport -» Bilsyn

1
4,0
 Stem
Bilsyn Vodskov

Bilsyn Vodskov

Bilsyn Vodskov er en synshal i Vodskov tæt på Aalborg.Bilsyn Vodskov udfører både periodisk syn og registreringssyn. Synshallen udfører syn på biler, trailere, campingvogne og motorcykler.Vodskov Bilsyn har også tilknyttet motorkontor..
0
0,0
 Stem
Nicki Rasmussen

Nicki Rasmussen

Regelmæssige bilsyn er lovpligtigt. Trænger din bil til et tjek? Hos Larsen Bilsyn i Hillerød leverer vi alle former for syn på biler under 3500 kilo.Vi er et team af flere dygtige synsfolk, der alle har gennemført de relevante uddannelser og prøver, som kræves af Færdsselssstyrelsens bekendgørelse nr. 968.Vi holder til på Falkevej 11, 3400 Hillerød, hvor vi har bygget vores egen hal til syn med hele tre synsbaner. Her er der altid mellem 2 og 4 synsfolk til stede, så du let kan finde en tid, de.
1
4,0
 Stem
Syn af bil

Syn af bil

Synafbil.dk er en hjemmeside, hvor du kan få op til tre gratis og uforpligtende tilbud på syn eller/og på omsyn. Ved brug af denne tjeneste får du op til tre tilbud fra forskellige synshaller, og prisen er typisk lavere, fordi synshallerne ved de er i direkte konkurrence med hinanden. Der er enorm store prisforskelle på hvad et syn koster, og derved kan der også være rigtig mange penge, at spare ved at bruge synafbil.dk.
0
0,0
 Stem
Synshallen Ribe

Synshallen Ribe

I Ribe Synshal kan man nyde en kop kaffe, mens man læser dagens avis, alt imens professionelle bilinspektører sørger for at din bil bliver synet billigt og hurtigt. Se mere på hjemmesiden eller besøg os i dag..
0
0,0
 Stem
Tip Top bilsyn og motorkontor

Tip Top bilsyn og motorkontor

Tip top bilsyn, vi syner dit køretøj. Hvis din bil eller motorcykel skal synes og du bor på Sjælland, så er du altid velkommen til at kigge forbi Fårevejle der ligger i nærheden af Kalundborg og Holbæk. Vi har også et motorkontor der kan hjælpe med nye nummerplader og omregistrering. På vores hjemmeside finder du blanketter til omregistrering samt en tjeckliste til dit bilsyn..