tilmeld link

Motor & Transport -» Autohjælp & Vejhjælp


Er du strandet på vejen og har brug for autohjælp til bilen, så kan du finde et reelt udbud her af danske firmaer der tilbyder vejhjælp og autohjælp.

Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp

Hos Dansk autohjælp kan du få hjælp 24 timer i døgnet hvis du sidder fast i sneen eller bilen ikke kan starte. Alt i vejhjælp og generel autohjælp ydes.

Dansk autohjælp består af mere end 800 reddere i hele landet, fordelt på 46 stationer..
Falck A/S - Autohjælp, Førstehjælp & Sygetransport

Falck A/S - Autohjælp, Førstehjælp & Sygetransport

Falck vil altid være der, når det gælder ydelser inden for de fire forretningsområder, som tilsammen udgør Falck: Assistance, Emergency, Healthcare og Træning.
Falck er en nordisk baseret organisation, der leverer ydelser til den offentlige sektor, private medlemmer, erhvervsabonnenter, forsikringsselskaber, pensionsselskaber og internationale kunder.
Ambitionen er at gøre Falck til en europæisk dækkende organisation inden for de ko.
Snevagten

Snevagten

Snevagten er en service virksomhed der tilbyder vinterservice i form af snerydning, glatførebekæmpelse, saltning og meget mere. Vores vinterservice kommer i flere forskellige former for varianter, hvor af det ene er engangsaftaler og det andet er løbene abonnementer.Med et løbene vinterservice abonnement, sikre du dig at du altid har fine ryddede arealer og mindsker dermed risiko for uheld. Vi kommer når du ringer eller når den første sne falder..