tilmeld link

Motor & Transport -» Autohjælp & Vejhjælp

Er du strandet på vejen og har brug for autohjælp til bilen, så kan du finde et reelt udbud her af danske firmaer der tilbyder vejhjælp og autohjælp.
2
4,5
 Stem
Autocentralen Vestsjælland Transport

Autocentralen Vestsjælland Transport

I vores speciel indrettede biler, kan vi tilbyde tryg og sikker transport.Erfaring med transport i ind og udland siden 1991, giver dig som kunde tryghed for, at din bil eller mindre maskine kommer trygt frem. Vores chauffører / mekanikere er uddannet og vores biler er fuldt ud forsikret, også hvad angår gods Konkurrence dygtige priser på kørsel i ind og udland, samt vejhjælp og nødreparation på stedet.Vi sikrer dig som kunde tryghed fra opkald til afslutning. Vores transporter er fortinsvis “one.
1
4,0
 Stem
Autohjælpen

Autohjælpen

Autohjælpen er stærkt til stede i hele Østjylland med egne stationer i både Århus og Randers.Autohjælpen kan hjælpe dig med billig autohjælp selvom du ikke har abonnement.Vejhjælpen kan ydes i form af starthjælp 12v & 24v, fritrækning af sne, oplåsning af bil, autotransport, hjulskift og meget mere!Vi kan hjælpe med autohjælp i hele landet!.
10
4,1
 Stem
Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp

Hos Dansk autohjælp kan du få hjælp 24 timer i døgnet hvis du sidder fast i sneen eller bilen ikke kan starte. Alt i vejhjælp og generel autohjælp ydes.

Dansk autohjælp består af mere end 800 reddere i hele landet, fordelt på 46 stationer..
37
3,6
 Stem
Falck A/S - Autohjælp, Førstehjælp & Sygetransport

Falck A/S - Autohjælp, Førstehjælp & Sygetransport

Falck vil altid være der, når det gælder ydelser inden for de fire forretningsområder, som tilsammen udgør Falck: Assistance, Emergency, Healthcare og Træning.
Falck er en nordisk baseret organisation, der leverer ydelser til den offentlige sektor, private medlemmer, erhvervsabonnenter, forsikringsselskaber, pensionsselskaber og internationale kunder.
Ambitionen er at gøre Falck til en europæisk dækkende organisation inden for de kommende år og på særlige områder at opnå global status. <.
5
3,8
 Stem
Snevagten

Snevagten

Snevagten er en service virksomhed der tilbyder vinterservice i form af snerydning, glatførebekæmpelse, saltning og meget mere. Vores vinterservice kommer i flere forskellige former for varianter, hvor af det ene er engangsaftaler og det andet er løbene abonnementer.Med et løbene vinterservice abonnement, sikre du dig at du altid har fine ryddede arealer og mindsker dermed risiko for uheld. Vi kommer når du ringer eller når den første sne falder..