tilmeld link

Motor & Transport -» Autohjælp & Vejhjælp

Autocentralen Vestsjælland Transport

I vores speciel indrettede biler, kan vi tilbyde tryg og sikker transport. Erfaring med transport i ind og udland siden 1991, giver dig som kunde tryghed for, at din bil eller mindre maskine kommer trygt frem. Vores chauffører / mekanikere er uddannet og vores biler er fuldt ud forsikret, også hvad angår gods Konkurrence dygtige priser på kørsel i ind og udland, samt vejhjælp og nødreparation på stedet. Vi sikrer dig som kunde tryghed fra opkald til afslutning. Vores transporter er fortinsvis “one stop” hvilket betyder bilerne ikke omlæsses op til flere gange inden de leveres på bestemmelses sted. Du har mulighed for at få sms beskeder løbende om opsamling af bilen, samt besked om ankomst en time før den når bestemmelsessted. Bemærk vi har speciel service for kunder der fortrinsvis har købt bil på online auktion. De fleste af vores chauffør er mekanikere eller bilkyndige. Vi tilbyder ved afhentning af bil. at løbe bilen igennem, tjekke olie, vand, gearkasse (mislyde og defekter), styrtØj (mislyde), motor {motorgang mv. kontrolleres). kort prøvetur (alle vores transportbiler er udstyret med et sæt prøveplader).

Søgeord: Autotransport, Autoservice, vejhjælp, biltransport,
Tilføjet d.
Kategori: Motor & Transport » Autohjælp & Vejhjælp
Vurderet: Autocentralen Vestsjælland Transport
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,5 ud af 5 - baseret på 2 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

2
4,5
Stemmer:Autocentralen Vestsjælland Transport Link er blevet vurderet 4,5 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Autocentralen Vestsjælland Transport
Dit Navn:
Validering: 3 + 10 =
Kommentar:Relaterede links:

Dansk Autohjælp


Hos Dansk autohjælp kan du få hjælp 24 timer i døgnet hvis du sidder fast i sneen eller bilen ikke kan starte. Alt i vejhjælp og generel autohjælp ydes.

Falck A/S - Autohjælp, Førstehjælp & Sygetransport


Falck vil altid være der, når det gælder ydelser inden for de fire forretningsområder, som tilsammen udgør Falck: Assistance, Emergency, Healthcare og Træning.

Snevagten


Snevagten er en service virksomhed der tilbyder vinterservice i form af snerydning, glatførebekæmpelse, saltning og meget mere. Vores vinterservice kommer i fle