tilmeld link

Motor & Transport -» Biler

Toyota

Toyota har været i Danmark siden 1963 og har gennem årene nydt stor succes. Toyota er en bilproducent, der er en del af den internationale konglomerat Toyota Industries Corporation. Toyota blev stiftet tilbage i 1926 i Japan og har siden kommet til at definere hele verdens opfattelse af driftssikre biler af solidt håndværk. I dag er Toyota et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark. Det løber op i snart 300.000. Vejen til succesen skyldes primært tre forhold - dygtige forhandlere, medarbejdere og gode biler. Toyotas bilejere har de sidste mange år været blandt de allermest tilfredse i Danmark. Toyota Avensis og Yaris har i mange år toppet listerne for kundetilfredshed i deres klasser på de største bilmarkeder i hele verden. Det er centralt for Toyotas værdigrundlag at levere personbiler og erhvervsbiler, der aldrig slækker på kravene til kvalitet og sikkerhed.

Søgeord: toyota, biler, leasing, bilfinansiering, avensis, yaris, tilfredse bilejere
Tilføjet d.
Kategori: Motor & Transport » Biler
Vurderet: Toyota
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 0,0 ud af 5 - baseret på 0 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

0
0,0
Stemmer:Toyota Link er blevet vurderet 0,0 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Toyota
Dit Navn:
Validering: 4 + 3 =
Kommentar:Relaterede links:

Bilmesser.dk


Bilmesser.dk er Danmarks største online eventkalender, som altid holder dig opdateret med de nyeste træf, events eller race arrangementer i Danmark.

Du

Bobbelbilens hjemmeside


En side om boblen/bug med en masse link samt historiere om bilen overdem alle samt en masse billeder og andet godt

Motormagasinet


Autobranchens uafhængige fagblad for alle relaterede erhverv indenfor biler, motorcykler og motor generelt. Fokus er klart rettet mod den erhvervsmæssige side,