tilmeld link

Motor & Transport -» Biludstyr

Jeepster

Jeepster.dk beskæftiger sig med salg af reservedele og tilbehør til alle Jeep modeller.
Vi er eksperter i årgange fra 1976 og frem til idag, men skaffer også reservedele til de helt gamle Jeeps.

Vi sælger trinbrædder, alufælge, dæk, hævesæt, bodylift, motordele, skræmforøgere og alt andet i tilbehør til Jeep


Søgeord: jeep, wrangler, cherokee, grand cherokee, cj7, cj5, v8, amc, chrysler, m38a1
Tilføjet d.
Kategori: Motor & Transport » Biludstyr
Vurderet: Jeepster
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,5 ud af 5 - baseret på 6 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

6
3,5
Stemmer:Jeepster Link er blevet vurderet 3,5 stjerner
 Stem på dette link
Del & gem denne side:

Link kommentarer:
Kommentar af: Michael, d.28-05-2011, kl.17:37
Jeg vil gerne advare om at handle med Jeepster.dk
Jeg har købt en cj5 af ham, efter hans udsagn skulle der ligge en chevy V8 350 cui med 325 hk, som er bygget af usa specialist, men men, efter jeg kun har kørt ca. 4000 km. i den begyndte den at blive utæt oilen løb ud flere stæder, og her til sidst gik den kun på 6 cylendre.
Jeg fik taget motoren ud, og skilt den ad for at se hvad der var galt, finder så udaf at, toppakning er gået, 2 knækket stempelring, alle lejer er totalt nedslidte, han har så prøvet at tætne den alle mulige stæder med noget silicone, som så ikke kunne holde længere, det er helt utroligt at den har kunne køre 4000 km. jeg har aldrig set noget ligende, men det er så ikke det værste, da jeg tog numret på motoren, fandt jeg udaf at det er en 305 cui med 150 hk. og ikke en super opdatere og renoveret 350 cui med 325 hk, jeg føler mig godt nok snydt og taget i r.... af Jeepster.dk Jeg har snakket med Jeepster, men han vil ikke gi'' en krone til en ny motor, entlig skulle han jo gi'' mig en chevy V8 350 cui med 325 hk. Det er jo det som jeg har betalt MANGE TUSINDE KRONER for.
Jeg fatter simpelhen ikke, hvordan man kan, som jeep ekspert og forhandler, tage r.... på folk og så have god samvitighed, han må da ha'' en temlig dårlig smag i munden.
Nu skal jeg jo ud og købe en ny motor,og den er da ikke helt billig, det er da bare øv, når det er noget jeg troed at jeg haved betalt for.
Så la'' vær med at handle med den svindler, han tager bare r.... på dig, der er masser af andre der handler med jeep dele, og som er reele og ærlige folk.........
Også har han også fjernet min jeep fra hans hjemme side, der har den stået lige siden jeg købte den, med billeder og dater om motor, og vupti nu er den væk, endnu et bevis for at han godt vidste at den var helt gal, og han prøver at slætte alle spor.
MEN JEG GLEMMER HAM ALDRIG
Kommentar af: Rikke Larsen, d.28-05-2011, kl.21:58
øv det er godt nok surt. Michael, du kan via dette link se produktet som nu er fjernet fra hjemmesiden. Det ville jeg nok gemme og benytte som dokumentation i en evt. sag mod firmaet:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:K4STTDO4jBgJ:www.jeepster.dk/product.php%3Fid_product%3D1139+cj5+jeepster&cd=1&hl=da&ct=clnk&gl=dk&lr=lang_da&source=www.google.dk

vh Rikke

Skriv en kommentar omkring websiden: Jeepster
Dit Navn:
Validering: 4 + 6 =
Kommentar:Relaterede links:

livegps.dk


LiveGPS er Danmarks førende leverandør inden for intelligent GPS teknologi. Vi tilbyder typisk løsninger indenfor GPS tracking, optimering, rapportering og flåd

alarmbasen.dk


Hos alarmbasen.dk sælger vi alarm til biler, scooter & mc alarm, hjemmealarm og GPS enheder til biler og overvågning af personer via GPS.
Vi har kvalitet og

Gevindundervogn.dk


Gevindundervogn.dk leverer gevindundevogne til mere end 600 biler. Konceptet er enkelt, du finder din bil og laver en forespørgsel og så vender vi tilbage med d